Lurendrejerier!!

Blev pålurad att gå med i HYRESGÄSTFÖRENINGEN igår igen, komme en dryg försäljare hit!
Ska gå ur redan i veckan!
Tänkte först att med tanke på kylan i lägenheten vore de ändå inte sååå dumt om än ja gick ur de för mindre än ett år sedan efter att ha KASTAT BORT säkert 2000 kronor helt i onödan, tänk så mycke kul ja kunde gjort för dom ;)

Nu har vi ju fått värme element så nu behöver jag inte slänga bort mera pengar på hyresgästföreningen!
Å tänk som jag om jag är med i 3 år & betalar a´ 80 kr per månad (låter lite-men som med alla andra försäkringar blir de mycke i längden-DVS LURENDREJERIER) Då har jag sammanlagt betalat 2880 KRONOR nästan 3000 kronor!!
För att sedan få problem med tex värmen, får ringa en massa dryga samtal tjaffsa hit å dit, kostar samtal & tid!
För att sen få ut en liten del av det, kanske...Om dom kommer fram till att det är så...Får jag ens igen de jag har lagt ut under dessa 3 år då???!!! Får jag igen de dubbla har jag tjänat på de! Men ja tror inte ens jag får igen de jag har lagt ut! Å detta e räknat på 3 fjuttiga år, räkna på dom som e me i 10 år :O

Samma sak me djurförsäkringar , bilförsäkringar osv. Visst finns det lurade personer som tänker, jamen de kan ju hända nåt!! Så då är det bra att ha!! Jaa men de kan ju vara tvärtom åxo!!
Jag hade inte Thule försäkrad under 9 år, betalade alla veterinär besök utan försäkring och kanske la ut sammanlagt 3-4000 under 9 år!
Va tror ni de hade kostat att ha han försäkrad i så många år, säkert de dubbla eller mer! :-)
Tänk på de !

Hade en häst försäkrad tidigare , en dyr försäkring på ca 50000 kr , hon fick en skada och blev triangelmärkt, tror ni ja fick ut nå pengar, NAAAÄÄÄ! Va hade jag då betalat alla dyra pengar för?!
För att försäkringsbolagen tjänar pengar på blåsta människor! :)
Så äre, trore eller ej :-D
Visst har försäkringarna varit bra i många fall åxo, men om ni som läser tänker efter så är det övervägande osmart och dåligt att ha försäkringar!

Nu ska jag tvätta bort sminke å lägga mej i 24 graders govärmen å sova *Ahhhhh*

Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja gick oxå ur hyresgäst föreningen, man kan ju bli medlem om man har problem å behöver hjälp med nåt för att slippa betala själv, sen bara gå ur när problemet är fixat ;)

Men jag har djuren försäkrade, för om nån olycka är framme så blire dyrt utan försäkring, som med paloma och hennes tassar, de skulle ha kostat ca 4000, men mamma behövde bara betala ca 700 för att hon va försäkrad :) Å hade jag haft siri försäkrad när de blev kejsarsnitt hade jag inte behövt betala 5000, utan kanske 800 eller nåt..Så vissa grejjer är bra tycker ja :P

2011-01-21 @ 19:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0