Godisburken!


Som aldrig tar slut...
Iallfall inte för mej, en karamell räcker huuur länge som hellst ;o)
Å goda ärom!
Har även fyllt på med lite klubbor (Bara för jag inte hade nån annanstans å he dom)

Nu ska jag mata Gnutt sen ska vi ut på prommis me vovvarna :-P
Tar nog med oss lite sandleksaker & går ner & sätter oss på sandstranden så får hundarna bada
å lillan leka!
Men de blåser mkt här idag :-( Inge kul!

Puss Hej

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja du.. Jonah har aldrig varit en sån som är och sliter i kontakter faktiskt, och så har jag inga fönsterlampor som han kan dra ner. Och i dom lediga uttagen så har jag sånna här säkerhetsploppar som man kan köpa på t.ex Barnens hus och Babyproffsen. Men däremot älskar han att dra ner saker från köksbordet och diskbänken, så det gäller ju att hålla koll på HUR man lägger saker.. Man kan ju t.ex inte lägga något så en del av saken sticker utanför kanten av diskbänken eller bordet, för då är Jonah där och river ner det, precis så han gjorde med vattenkokaren.. (som tack och lov bara hade kallt vatten). Men man kommer in i det där tänkandet ganska snabbt. Nu när Jonah klättrar upp i soffan, jag kommer inte lyfta ner han och så, utan istället uppmuntra han att han utvecklas :)

2009-06-13 @ 22:10:38
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Sara

Sånna där hakar till kökslådorna har jag aldrig haft, men nu när vi flyttar så kommer jag nog köpa det om han inte slutat riva och slita i lådor. För i nästa lya ska det vara ordning, inte köksredskap på golvet haha.



Jonah blir 15 månader den sista juni.. Han tog sina första steg när han var 11 månader, och sen bara några dagar efter sin 1-årsdag började han gå som om han inte gjort annat, det bara smällde till POFF och så gick han. Hur gammal är din lilla nu?

2009-06-13 @ 23:20:52
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0