Guld Värda!

Maja vaknade o hade hög feber i morse, hon va vaken större delen av natten å skrek å grinade å ville / kunde inte sova, hon hade ont i öronen sa hon....Men man vet ju aldrig om de e de på riktigt eller om de bara e de här som va förr , ont i magen, dricka, snuvig  etc..Ett sätt att få komma upp en stund!

Hon låg längre än någonsin i morse, sen va hon halvhängig å bara satt å kolla på TV varm som ett element å klagade på öronont!
Ringde VC men kände själv att jag går dit imorgon om hon klagar i natt med, och under dagen...
Världens bästa pappa kom förbi med alvedon, å efter de blev de lite bättre för na!

Hon har inte ätit nåt på hela dagen...Men vi va ute en sväng på vifft!
Snälla Doris erbjöd sej att hjälpa mej att städa ut lägenheten på Tomtebo, har panik att den inte e klar än...
Kände att jag skulle behövt vara hemma med Maja men kände samtidigt att jag inte hade nåt val än att ta emot den hjälpen när hon erbjöd sej, Så Berra å hon hämtade upp oss, så åkte vi först ut till dom, Köpte massa kläder till Maja av en grann-tant till henne, KAVAT Skor för 50 Kr & Hör nu ::::::: En POP Höst/Vinter Jacka för 20 Kr, hur galet va inte de då?!! + En massa andra fynd ;)
Sen kollade vi lite gamla foton & pratade å hade de bra, sen så åkte vi vidare å städade, fick hur mycke som hellst gjort, Maja va me men Mattias va åxo å hjälpte till så de gick bra!
Hon va lite gnällig å trött, hon sov ju inget på dagen + febern + att hon vägrade äta på hela dagen, nixpix hon har inte vela ha nåt förutom en piggelin imorse!

Men sen när vi kom hem ikväll (MISSADE IDOL :/ Snyft) Vare bra ikväll??? Hoppas inte de :P
Gåre i repris?? Tror inte de va?! :/ Typiskt!
Men de va värt de flera gånger om!!
Hon åt iallfall massor när vi kom hem, såå skönt! :-)

Sen så slog hon igen ögonen vid 21.15 tiden...Hon blir hemma imorrn me, å vi ska fortsätta och förhoppningsvis göra klart på Tomtebo för gott!

Vet inte hur jag ska tacka för all hjälp jag får, jag blir så glad i hjärtat!
Att erbjuda sej bara sådär, att slippa be om de/fråga o vara till besvär!

Jaja, nu ska jag kolla runt lite på internet sen gå isäng, de blir en lång dag imorgon med!

Natti Natti!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej!

Joo hon är lik sin far nå fruktansvärt ;)



Kan förstå att de tar tid å flytta, i synnerhet om man har hundar å en liten runt i kring sig :) Då får man räkna me att de tar tid ;)

Joo de är bara bra men 2-barnsmorsan ;) Känns konstigt å säga så "två barnsmorsa..haha" De rullar på för oss här i alla fall! Känner mig faktiskt redan smått rastlös..så vi gjorde första dagen på öppna förskolan igår :) bella är stolt så fruktansvärt även om hon kan bli smått less på ebba när hon inte behagar vara tyst när bella ser på bolibompa ;)



Men de verkar ju som att plugget går bra för dig ;) Så länge du är motiverad å att du inte halkar efter å så äre ju kanoners!! :)



Krama Maja från oss!!

2010-09-10 @ 10:18:32
URL: http://frokenstens.blogg.se/
Postat av: lonta

Hej gumman! Man kan kolla hela avsnitten på tv.se/play, de ligger där i några dagar bara :) Sen går hela veckans avsnitt i repris på söndag :) Hoppas allt är bra med dig! Kram!

2010-09-10 @ 11:41:01
URL: http://lontas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0