Bajs hårt som sten :(

Stackars liten :-(
Hon har vaknat å skrikit jättemånga gånger sen hon somnade vid 20.30
Hysteriskt skrikigt & inte kunnat somna om...
Förstod ju direkt att det var magen, att hon va hård i magen!

Tog henne till skötbordet å hon bara skrek (men på ett "aj aj mamma de gör ont" sätt) Inte sådär då hon är okontaktbar men ändå hysteriskt!
Såg att samma sak hade hänt igen, bajset va på väg ut, men hon fick inte ut de helt, så jag skulle försöka stoppa in tempen men de va ju en tjock bajsvägg förtäckt så de va omöjligt att tränga förbi, fick istället göra massagen för att få igång magen, efter en lång stund å hon verkligen låg å kämpade å va jätteledsen, de va säkert svinjobbigt så kom en gigantisk bajskorv som va stenhård! Den va som en sten (På riktit), ja försökte klämma på den men de va omöjligt! Den skulle garanterat ha smällt om jag kastade den i golvet, men de ville jag ju inte göra, kan ju inte kasta bajs på golve heller :P haha..
Sen så kom de en till stenhård & sist en miniklutt även den stenhård!
Så väntade jag en lång stund & hon blev gladare :-D Tog på ny blöja å va på väg till sovrummet, då började hon skrika å ta i igen, så då vare bara å vända, då hade hon fått ut en till :( Lillstackarn!
Men nu har jag lagt henne i sängen å hon e helt tyst, fast hon sover inte, men hon ligger där å magontet verkar ha gått över :-(
Fyy alltså!

Jaja, jag ska gå å sova!
Har iallfall hunnit me att bada å hade tur att hon sov under badet iallfall :-P

Gonatt! =D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0